Začal sa súd hlavnej útočníčky z Miloslavova. Za napadnutie 11-ročného dievčaťa jej hrozia až dva roky


Foto: Začal sa súd hlavnej útočníčky z Miloslavova. Za napadnutie 11-ročného dievčaťa jej hrozia až dva roky Foto: TV Markíza

Vo štvrtok 18. januára sa začalo súdne pojednávanie v prípade z Miloslavova, kde tínedžeri zbili 11-ročné dievča. Súd tak začal pojednávanie s hlavnou útočníčkou bez verejnosti a novinárov, keďže obžalovaná aj obeť sú ešte mladistvé. 

Podľa bratislavskej krajskej prokuratúry hlavnej útočníčke hrozí v prípade viny trest odňatia slobody na jeden až dva a pol roka. Pred dvoma rokmi obletela internet nahrávka, kde vidno, ako staršie dievča bije 11-ročnú žiačku. Partia z Miloslavova mala obeť najprv opiť a bitku si natáčala. Video si všimli média, ktoré poukázali na tento trestný čin.

„Po medializácii boli deti vyľakané, lebo vedeli, že je veľký prúser. Dvaja hlavní aktéri z tej bandy boli potrestaní,“ vyhlásila dva roky po ataku matka napadnutej dievčiny. Dvaja chlapci z tejto partie skončili na niekoľko mesiacov v diagnostickom ústave.

Ako uvádzajú tvnoviny.sk, skupina sa podľa jedného z jej členov už nestretáva. Po medializovaní prípadu si mali povedať, že „kašlú na to“.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu