Vo Vrakuni číha záhadný fantóm. Šoférom necháva za stieračmi rôzne odkazy


Foto: Vo Vrakuni číha záhadný fantóm. Šoférom necháva za stieračmi rôzne odkazy Foto: Facebook/Vrakuňa Bratislava

V bratislavskej mestskej časti Vrakuňa riešia šoféri bizarnú situáciu. Neznáma osoba im za stieračmi necháva rôzne odkazy, ktoré už stihli viacerých rozhnevať. Jeden muž na túto problematiku upozornil na sociálnej sieti. Ako sa ukázalo, nebol jediný. Pod jeho príspevkom sa objavilo množstvo komentárov s rovnakým príbehom.

Odkaz znie väčšinou nasledovne: „Láskavo si zaparkuj tam, kde bývaš a neber druhým miesto tam, kde bývajú.“ Lístočky za stieračmi sa objavujú najmä na Poľnohospodárskej ulici a v jej okolí.

Majiteľ vozidla na sociálnej sieti napísal: „Dnes ti tam nechám nový papier, aby si mi mohol napísať, kedy sa chceš stretnúť pri mojom aute. Napíš aj to, či ti mám priniesť kávu alebo čaj. Dnes zaparkujem na tom istom mieste, aby si neblúdil po parkovisku.“


Jeden z komentárov pod príspevkom poukazoval na to, že neznámy muž alebo žena zrejme ostatných sleduje. Je vraj zaujímavé, že niektorí ľudia, ktorých nepoznáte, vedia, kde bývate.

Našli sa aj komentáre, ktoré neznámeho “fantóma” čiastočne obhajovali. „Pri našom paneláku parkujú aj tí, ktorí bývajú až kdesi ďaleko. My sme si to naše parkovisko horko-ťažko udržali. No stáva sa, že ani je občas pomaly nemám kam parkovať,“ napísala jedna z komentujúcich.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu