Kuchár Jozef sa priznal, že priateľku v byte na Prievozskej vraždil v čase, keď za dverami stála polícia


Foto: Kuchár Jozef sa priznal, že priateľku v byte na Prievozskej vraždil v čase, keď za dverami stála polícia

Kuchár Jozef Hanusko, vyučený mäsiar, ktorého polícia zadržala pre podozrenie z brutálnej vraždy jeho priateľky v byte na Prievozskej ulici, sa priznal. Jozef svojej priateľke Patrícii vyrezal srdce aj s ďalšími orgánmi. Odrezal jej aj časť z tváre a stehna. Jej telo našli ležať v posteli pod dekou.

Ako uvádza portál aktuality.sk obvinený vypovedal, že s partnerkou v ten deň vypili veľa tvrdého alkoholu. Následne sa pohádali, čo vyústilo do amoku, v ktorom ju chytil oboma rukami pod krk a začal ju škrtiť.

Jozef priznal polícii aj to, že rezné a bodné rany partnerke spravil v čase, keď privolaní policajti stáli pred dverami bytu. Zavolať ich mali susedia, ktorí počuli hlučnú hádku. Podľa aktuality.sk vrah chcel následne spáchať samovraždu v pivnici.


„Chcel sa obesiť aj v pivnici na M. ulici na oprátke z elektrického kábla, ale ani to mu nevyšlo. Obvinený ďalej uviedol, že v piatok ráno si ešte išiel kúpiť do obchodu vodku, vrátil sa do pivnice, kde ho po čase zobrali policajti,“ opisuje jeho výpoveď sudkyňa Halvoňová. 

Kuchár Jozef bol v minulosti už päťkrát právoplatne odsúdený za spáchanie trestného činu, je synom známeho bratislavského škrtiča Štefana Pantla, ktorého v roku 1981 za jeho brutálne činy popravili.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu