VIDEO: Pre smrteľnú nehodu na Romanovej ulici je premávka uzatvorená, dôchodkyňu mal zraziť funkcionár


Foto: VIDEO: Pre smrteľnú nehodu na Romanovej ulici je premávka uzatvorená, dôchodkyňu mal zraziť funkcionár Foto: Facebook/Juraj Hajdin TV JOJ

V stredu 10. januára sa v čase 15:21 hod. stala dopravná nehoda na ulici Romanova pri Úrade pre ochranu ústavných činiteľov a diplomatických misií Ministerstva vnútra SR. Jeden z funkcionárov úradu mal zraziť 69-ročnú ženu, ktorá nehodu neprežila. 

Premávku v okolí nehody riadia dopravní policajti Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave. Momentálne je úplne uzavretá trasa od Romanovej ulice smerom na Kutlíkovu. Polícia vyzýva vodičov, aby sa riadili pokynmi polície, a ak je to možné, aby využili alternatívne trasy. Pre nehodu na Romanovej ulici sú odklonené niektoré linky MHD. “Od 16.30 h je obojsmerne prerušená premávka MHD na Romanovej ulici z dôvodu cudzej dopravnej nehody,” informoval hovorca Dopravného podniku Bratislava Jozef Vozár. 

Dôchodkyňa mala podľa televízie JOJ vážne poranenia hlavy a polytraumu, ženu mal náraz odhodiť približne 10 metrov od miesta nehody. “Operačné stredisko ZZS SR vyslalo ambulanciu rýchlej lekárskej pomoci k dopravnej nehode, pri ktorej bola zrazená 69-ročná žena. Záchranári ju na mieste resuscitovali, no žena zraneniam podľahla a lekár musel konštatovať exitus,” informovala Petra Klimešová, hovorkyňa Operačného strediska ZZS SR.






Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu