FOTO: Miesto vraždy na Prievozskej ulici už polícia nestráži, takto to tam aktuálne vyzerá


FOTO: Miesto vraždy na Prievozskej ulici už polícia nestráži, takto to tam aktuálne vyzerá
Galéria: 8 fotiek
Foto: redakcia

Miesto brutálnej vraždy na Prievozskej ulici v Bratislave už polícia nestráži. Okoloidúci si tak len sotva môžu všimnúť, že ešte pred pár hodinami sa tam vyšetroval vážny zločin. Mal sa odohrať v byte na treťom poschodí, kde objavili mŕtvu 48-ročnú ženu.

Na tele mala niekoľko bodných a sečných rán. Páchateľ telo rozrezal, vybral z neho niektoré orgány, dokonca aj srdce. Polícia pátrala po jej partnerovi, ktorý by mal mať priamy súvis s týmto prípadom. Medzičasom sa im ho už podarilo zadržať.

„Vďaka dôslednej operatívno-pátracej činnosti zadržali policajti bratislavskej krajskej kriminálky v priebehu dnešného popoludnia osobu dôvodne podozrivú z predmetného trestného činu. S osobou sú v súčasnosti vykonávané potrebné procesné úkony,“ odhalila polícia v príspevku na sociálnej sieti.

Podľa portálu tvnoviny.sk pracoval podozrivý J. Hanuska ako kuchár. Na internete sa predstavoval ako Kuchár Jožko. „V oblasti gastronómie sa pohybujem už vyše 20 rokov, a preto si dovolím tvrdiť, že varenie nie je moja práca, ale môj život,“ uviedol na svojom webe.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu