Aktualizácia: Polícia zadržala podozrivého v prípade vraždy na Prievozskej ulici


Foto: Aktualizácia: Polícia zadržala podozrivého v prípade vraždy na Prievozskej ulici Foto: Facebook/Polícia SR

Policajti bratislavskej krajskej kriminálky intenzívne vyšetrujú závažný trestný čin, ku ktorému došlo v jednom z bytov na Prievozskej ulici v Bratislave. Podľa najnovších informácií polícia dnes 5. januára podozrivú osobu zadržala.

V tejto súvislosti začal vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave trestné stíhanie vo veci trestného činu vraždy.

Vďaka dôslednej operatívno-pátracej činnosti zadržali policajti bratislavskej krajskej kriminálky v priebehu dnešného popoludnia osobu dôvodne podozrivú z predmetného trestného činu. S osobou sú v súčasnosti vykonávané potrebné procesné úkony,“ odhalila polícia v príspevku na sociálnej sieti.


Aktualizácia 14:00 hod.:

Partner ženy, ktorej telo našli vo štvrtok 4. januára v byte na Prievozskej ulici v Bratislave, je 47-ročný Jozef Hanuska z Bratislavy. Žena mala byť rozrezaná a vedľa jej tela na zemi malo byť položené vedro s jej orgánmi.

Podľa portálu tvnoviny.sk je J. Hanuska kuchárom a ponúka varenie u niekoho doma, ale aj na rôznych podujatiach. Muž sa na internete predstavoval ako Kuchár Jožko. 

V oblasti gastronómie sa pohybujem už vyše 20 rokov, a preto si dovolím tvrdiť, že varenie nie je moja práca, ale môj život,“ píše na svojom webe.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu