Najskôr ju zabil, potom z nej vyrezal srdce. Vražda na Prievozskej ulici má ohavné pozadie


Foto: Najskôr ju zabil, potom z nej vyrezal srdce. Vražda na Prievozskej ulici má ohavné pozadie Foto: Facebook/Polícia SR

Vo štvrtok večer našli v Bratislave na Prievozskej ulici mŕtvu ženu. Na tele mala mať niekoľko bodných a sečných rán. Páchateľ telo rozrezal, vybral z neho niektoré orgány a položil ich do vedra. Policajti objavili vyrezané dokonca aj srdce.

Obeť ležala na posteli na treťom poschodí v paneláku. Išlo o 48-ročnú ženu, polícia aktuálne pátra po jej partnerovi, ktorý by mal mať priamy súvis s týmto prípadom.

Nezvestný je 180 centimetrov vysoký, štíhlejšej postavy, avšak s pivným bruchom. Má kratšie čierne prešedivené vlasy, modré oči, vzpriamenú chôdzu, priamu reč bez rečovej vady. Môže mať pri sebe ruksak aj pánsku ľadvinku a na hlave šiltovku bledej farby.


„Akékoľvek informácie k súčasnému pobytu a pohybu nezvestného nám občania môžu oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne formou súkromnej správy na facebookovom profile polície,“ uviedla polícia.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu