Policajti z jazera Šutrovňa zachraňovali bezradnú ženu, telo 26-ročného muža našli neskôr hasiči


Foto: Policajti z jazera Šutrovňa zachraňovali bezradnú ženu, telo 26-ročného muža našli neskôr hasiči Foto: ilustračná

V pondelok, 18. júna, vo večerných hodinách zasahovala policajná hliadka na brehu jazera Šutrovňa v obci Ivanka pri Dunaji. Prijali oznámenie o mužovi, ktorý sa spod hladiny nevynoril. Napokon zachraňovali bezradnú ženu.

Krátko pred 19:45 vyslali hliadku k jazeru, aby preverila oznámenie z tiesňovej linky. Podľa oznámenia skočil do jazera muž, ktorý sa už spod hladiny nevynoril. Následne sa na miesto dostavili aj ostatné záchranné zložky.

Policajti po príchode na miesto spozorovali rozrušenú ženu, ktorá sa rozbehla do jazera. Policajti okamžite skočili do vody za ňou a aj napriek jej snahe brániť sa ju vytiahli von. 40-ročnej žene poskytli záchranári prvú pomoc a previezli ju do nemocnice na ďalšie vyšetrenia.

Telo muža napokon našli krátko pred 21:15. Z jazera ho vytiahli príslušníci Hasičského a záchranného zboru. Obhliadajúci lekár skonštatoval smrť 26-ročného muža pochádzajúceho z Ružomberka a nariadil pitvu za účelom zistenia presných príčin smrti.

„Ďalšie okolnosti sú predmetom vyšetrovania. Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru Bernolákovo už v tejto súvislosti začal trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia,“ informovala Lucia Mihalíková, hovorkyňa KR PZ Bratislava. 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ Bratislava