Po D2 šiel rýchlosťou 214 km/h: Pokutu 800 eur na mieste nezaplatil, preto mu zadržali vodičák


Foto: Po D2 šiel rýchlosťou 214 km/h: Pokutu 800 eur na mieste nezaplatil, preto mu zadržali vodičák Foto: KR PZ Bratislava

Policajti zastavili vodiča z Maďarska a udelili mu pokutu 800 eur za riskantnú a život ohrozujúcu jazdu. Po diaľnici D2 jazdil rýchlosťou 214 km/h.

„Aj napriek upozorneniam polície, pravidelným preventívno-bezpečnostným opatreniam a cestným kontrolám zameraným aj na rýchlosť jazdy, zaznamenávajú policajti Krajského dopravného inšpektorátu Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave prípady prekročenia maximálnej dovolenej rýchlosti,“ vysvetľuje Lucia Mihalíková, hovorkyňa KR PZ Bratislava.

Diaľniční policajti z Malaciek zaznamenali jazdu vodiča, ktorý prekročil maximálnu povolenú rýchlosťou 84 km/h. Dnes dopoludnia, teda 18. júna po 10:00, zastavili v úseku D2 v smere do Bratislavy auto zn. Audi A6 s maďarským evidenčným číslom. 35-ročný vodič šiel v tomto úseku rýchlosťou 214 km/h.

Nezodpovednou a rýchlou jazdou ohrozil nie len seba, ale aj ostatných účastníkov dopravy, preto mu policajti udelili pokutu 800 eur. Keďže sumu na mieste nezaplatil, zadržala mu hliadka vodičský preukaz.

Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave v tejto súvislosti opäť apeluje na vodičov, aby dbali na dodržiavanie rýchlostí. Zodpovedným prístupom tak môžu vodiči predísť neželaným a tragickým udalostiam na cestách.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ Bratislava