AKTUALIZÁCIA: Cesty v Bratislave sú prejazdné, s obmedzením rátajte už len na Lazaretskej ulici


Foto: AKTUALIZÁCIA: Cesty v Bratislave sú prejazdné, s obmedzením rátajte už len na Lazaretskej ulici Foto: ilustračná - facebook.com/policiaslovakia

Bratislavskí policajti informujú o prejazdnosti ciest, ktoré zaplavila voda po včerajšej výdatnej a intenzívnej búrke. Voda tak koplikovala a ochromila dopravu na niekoľko hodín.

Hoci je väčšina uzavretých úsekkov už opäť prejazdná, jazdite opatrne a yodpovedne, s ohľadom na situáciu. V súčasnosti by malo byť mesto prejazdné, so zdržaním rátajte však na Lazaretskej ulici.

„V súvislosti s avizovanými dopravnými obmedzeniami oznamujeme vodičom, že uvedené úseky okrem Lazaretskej ulice (úsek Špitálska – Cukrová) sú v súčasnosti už prejazdné,“ informovala o aktuálnej situácia Veronika Slamková, hovorkyňa KR PZ Bratislava.


Neprejazdná bola aj Račianska ulica na úrovni Gaštanového hájika v oboch jazdných smeroch. Obchádzka viedla cez Vajnorskú ulicu.  

Uzavretý bol podjazd na Ružinovskej ulici pod Bajkalskou ulicou a takisto podjazd na Gagarinovej ulici. Podjazd na Bajkalskej ulici pod Prievozskou ulicou bol prejazdný len čiastočne. Neprejazdná ostáva Lazaretská ulica.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ Bratislava