V nasledujúcom týždni sa začne oprava ďalších ciest v Bratislave, rátajte so zmenami v doprave


Foto: V nasledujúcom týždni sa začne oprava ďalších ciest v Bratislave, rátajte so zmenami v doprave Foto: facebook.com/bratislavaworks

V budúcom týždni čaká Bratislavu ďalšia rekonštrukcia ciest. Od utorka budú opravovať račiansku, od nedele aj Bratislavskú a od pondelka uršulínsku a Radničnú. Aktuálne už prebieha rekonštrukcia Brnianskej, Hodonínskej a Budatínskej ulice.

Od tejto nedele, 27. mája, sa začne oprava Bratislavskej ulice v úseku od Tatranskej po križovatky s ulicou Československých tankistov, a to obojsmerne. Predpokladaný termín ukončenia je 15. jún 2018.

V pondelok, 28. mája, sa začína aj oprava Uršulínskej ulice, a to od Námestia SNP po Primaciálne námestie. Predpokladaný termín ukončenia rekonštrukcie je 24. júna.

„Uršulínska ulica bude čiastočne prístupná aj pre individuálnu osobnú dopravu, rovnako bude umožnený vjazd do podzemnej garáže Centrum. Oprava v okolí garáže bude realizovaná počas víkendu,“ informovala Zuzana Onufer, hovorkyňa mesta Bratislava.

Od pondelka bude prebiehať aj oprava dlažby na Radničnej ulici od Hlavného námestia po Laurinskú ulicu.


V utorok, 29. mája, sa okolo 10:00 začne oprava Račianskej ulice. Rekonštrukciou prejde úsek od križovatky Nobelova po križovatku Hečko obojsmerne. Práce by mali ukončiť 1. júla.

Všetky zmeny v organizácií dopravy budú riadne vyznačené prenosným dopravným značením. Mesto prosí vodičov o trpezlivosť, ale predovšetkým o pozornosť na cestách a opatrnosť.

Aktuálne stále prebiehajú opravy komunikácií Hodonínska, Brnianska a Budatínska.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy