Polícia pátra po dvoch mužoch, ktorých zachytili bezpečnostné kamery a môžu napomôcť pri vyšetrovaní


Foto: Polícia pátra po dvoch mužoch, ktorých zachytili bezpečnostné kamery a môžu napomôcť pri vyšetrovaní Foto: ilustračná

Polícia pátra po dvoch mužov v súvislosti s objasňovaním krádeže a priestupku proti majetku. Okresné riaditeľstvo PZ v Bratislave II sa v tejto súvislosti obracia na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri identifikácií osôb, ktoré zachytili bezpečnostné kamery.

V prvom prípade odcudzil neznámy páchateľ 22. apríla mobilný telefón v jednej z predajní obchodného centra na Ivánskej ceste v Bratislave. Poškodenej osobe spôsobil škodu vo výške 80 eur.

Polícia pátra po mužovi, ktorého zachytila kamera a ktorý by mohol svojimi informáciami prispieť k objasneniu udalosti.


K druhému prípadu došlo v sobotu, 19. mája, v čase medzi 21:00 a 9:50 nasledujúceho dňa. Zatiaľ neznámy páchateľ sa vlámal do jedného zo sttánkov v priestoroch obchodného centra na ulici Cesta na Senec.

Páchateľ z miesta odcudzil finančnú hotovosť vo výške 260 eur. Polícia rovnako pátra po mužovi, ktorého zachytili kamery. 

Akékoľvek informácie o totožnosti mužov na fotografiách môžete nahlásiť polícii na linke 158, alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom útvare. 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ Bratislava