VIDEO: V parlamente to opäť vrie. Remišovú vytočil Danko a potom ju za nehodu v Dúbravke vypol


Foto: VIDEO: V parlamente to opäť vrie. Remišovú vytočil Danko a potom ju za nehodu v Dúbravke vypol Foto: Youtube www.skratenapolitika.sk

Prestrelky medzi koalíciou a opozíciou sú v parlamente na dennom poriadku. Dnes to však zašlo naozaj ďaleko. Poslankyňa Za ľudí Veronika Remišová sa za rokovacím pultíkom tak rozohnila, až jej predseda parlamentu Andrej Danko (SNS) vypol mikrofón.

Celú situáciu odštartovala Dankova poznámka, že svoj čas by poslankyňa mala využívať v súlade s témou, o akej práve rokujú. „Svoj čas v rozprave môžem využiť na čokoľvek, čo pokladám za vhodné spomenúť v súvislosti s témou,“ reagovala Remišová. Predseda národnej rady na to nepovedal nič, ale očividne vytočená poslankyňa sa už zastaviť nenechala: „už ste skrátili rokovací čas, už nám stopnete rozpravu vždy, keď hovoríme o veciach ktoré sa vám nepáčia a teraz mi ešte hovoríte, že mi ani nedovolíte sa vyjadriť k tomu čo súvisí s témou a k čomu sa vyjadriť chcem… “

V tomto momente sa už predsedníčka Za ľudí definitívne neudržala a Dankovi pripomenula jeho dopravnú nehodu v Dúbravke.To už Danko nevydržal a Remišovú vypol:



Incident sa odohral počas rozpravy k uzneseniu, ktoré predložila práve Remišová, a jeho cieľom je odsúdiť, podľa poslankyne, škandalózne správanie sa predsedu vlády Roberta Fica, ktoré degraduje úroveň verejnej debaty.

 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu