Žiadne drobné? Žiadny problém. Za Nota Bene v bratislavských uliciach zaplatíte už aj kartou


Foto: Žiadne drobné? Žiadny problém. Za Nota Bene v bratislavských uliciach zaplatíte už aj kartou Foto: Facebook/Nota Bene

Ľudí bez domova na Slovensku neustále pribúda. Niektorí sa pre lepší život snažia niečo robiť, pričom im v tom dokážu pomôcť rôzne organizácie. Medzi ne patrí aj Nota Bene, vďaka ktorému si títo ľudia môžu privyrobiť prostredníctvom predaja časopisov.

Keďže doba a technické vymoženosti napredujú, ani táto organizácia nestagnuje. Pre predajcov v Bratislave a Piešťanoch pripravili platobné terminály, vďaka ktorým môžu ľudia podporiť zakúpením časopisu aj keď pri sebe zrovna nemajú drobné, informuje o tom organizácia na svojej facebookovej stránke.

Vďaka terminálu, ktorí pri sebe budú mať predajcovia, stačí priložiť kartu, mobil alebo hodinky a o 5 sekúnd je časopis váš. Hoci sú bezhotovostné platby momentálne možné iba v Bratislave a Piešťanoch, postupne sa tento terminál bude rozširovať aj do iných miest.



„Cez platobné terminály dávame možnosť kúpiť si Nota Bene aj ľuďom, ktorí nemajú pri sebe drobnú hotovosť a chcú pomôcť ľuďom v núdzi. Verím, že platobné terminály prinesú predajcom NOTA BENE väčšiu podporu a že NOTA BENE si získa aj nových čitateľov. Veľmi sa teším, že spolu s bezhotovostnými platbami prichádza aj nový redizajn nášho časopisu, cez ktorý vám chceme prinášať kvalitný obsah ešte v atraktívnejšej podobe,“ hovorí riaditeľka organizácie Proti prúdu, ktorá časopis vydáva, Nina Beňová.

Za časopis Nota Bene zaplatíte 2,80 eur, pričom predajcovia si ich od organizácie nakupujú za sumu 1,40 eur za kus.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu