Ženu obvinenú z víkendovej vraždy v Rohožníku prepustili. Umiestnili ju na psychiatriu


Foto: Ženu obvinenú z víkendovej vraždy v Rohožníku prepustili. Umiestnili ju na psychiatriu Foto: iStock.com

Príbeh ako z hororu. Víkendová vražda v Rohožníku sa zrejme zapíše do dejín slovenskej kriminalistiky. Štyria pobodaní ľudia, zavraždený muž a matka dvoch maloletých detí. Kulisy príbehu o ktorých sme informovali cez víkend, zrejme tvorí domáce násilie, pretože susedia údajne z bytu, kde sa tragédia odohrala, počuli krik a hádky a zavolali domovníka.

Dnes došlo v celom prípade k posunu. Podľa informácií TV Markíza bola žena obvinená z vraždy 47-ročného muža prepustená zo zadržania, a kvôli psychickým problémom ju umiestnili na psychiatrickom oddelení. „Obvinená osoba bola prepustená zo zadržania a bola umiestnená v psychiatrickom zariadení. Vo veci sú vykonávané úkony prípravného konania, ďalšie informácie nie je možné vzhľadom na štádium konania poskytnúť,” uviedla pre Markízu prokurátorka a hovorkyňa Krajskej prokuratúry Bratislava Gabriela Kováčová.

Doteraz zverejnené informácie hovoria o 39-ročnej cudzinke s trvalým pobytom na Slovensku, ktorá mala na tele viacero otvorených rán. Najmladším účastníkom nešťastnej udalosti bol 3-ročný chlapec, ktorého transportovali do nemocnice s krvácaním do hlavy. Jeho 7-ročná sestra utrpela viaceré poranenia hlavy, vrátane zlomenej kľúčnej kosti.

Už v deň vraždy sa špekulovalo o tom, že polícia pracuje s dvoma základnými verziami. Podľa prvej z nich mal zavraždený muž zbiť maloleté dievčatko a manželku, ktorá mala zaútočiť. Druhá hovorí o tom, že ako prvá mala zaútočiť žena. Polícia zatiaľ o vývoji prípadu neinformovala a tak ani jedna z verzií nie je potvrdená.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu