FOTO: Polícia pátra po mužovi, ktorý odcudzil nôž z výstavy v Ružinove. Spoznávate ho?


FOTO: Polícia pátra po mužovi, ktorý odcudzil nôž z výstavy v Ružinove. Spoznávate ho?
Galéria: 3 fotky
Foto: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj

Príslušníci polície druhého bratislavského okresu pátrajú po totožnosti neznámeho páchateľa, ktorý sa dopustil úmyselnej krádeže. Došlo k nej v sobotu 13. apríla o 9.35 hod. na Ružinovskej ulici v Dome kultúry počas konania výstavy. Informovala o tom polícia na svojom facebookovom profile.

V uvedenom čase odcudzil voľne položený nôž v dĺžke približne 26 centimetrov, ktorý bol jedným z predmetov výstavy. Čepeľ mal z nerezového damašku o dĺžke 14 centimetrov. Rovnako aj jeho rúčka sa skladala z bolstru z nerezového damašku, pričom bola o dĺžke približne 12 centimetrov. Zároveň na nej boli vyznačené iniciálky TH so súhvezdím raka, ktorý bol taušírovaný 24-karátovým zlatom. V prípade rukoväte išlo o materiál zo stabilizovaného kanadského javora. Ukončená bola hlavicou z nerezového damašku.

Svojím konaním páchateľ spôsobil škodu vo výške tisíc eur. V súvislosti s tým polícia vyzýva občanov, ktorí majú akékoľvek informácie k jeho totožnosti či súčasnému pohybu alebo pobytu, aby kontaktovali bezplatné číslo polície 158 alebo navštívili ktorékoľvek policajné oddelenie.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu