Po výhre v lotérii im každý mesiac na účet cinkne 4-tisíc eur. Šťastlivci sú z Bratislavského kraja, stavili pár eur


Foto: Po výhre v lotérii im každý mesiac na účet cinkne 4-tisíc eur. Šťastlivci sú z Bratislavského kraja, stavili pár eur Foto: Tipos

Tak tomu sa povie šťastie. Dvaja hráči z Bratislavského kraja mali šťastnú ruku pri vypĺňaní tiketov a podarilo sa im trafiť hlavnú výhru v lotérii v hodnote 480-tisíc eur. Národná lotériová spoločnosť TIPOS informuje, že kým jeden z nich dal za tiket 1,50 eura, druhý za svoju stávku zaplatil 4,50.

Zaujímavý je spôsob vyplácania výhry. Hráči totiž nedostanú celú sumu naraz, ale bude im vyplácaná v 4-tisícových dávkach každý mesiac počas desiatich rokov. TIPOS spustil lotériu s názvom Extra výplata len nedávno a ide o historicky prvých dvoch výhercov hlavnej ceny.

„O tom, že Extra výplata bola tento týždeň extrémne štedrá, svedčia aj výhry v 2. poradí. Jedného výhercu 24 000 eur už síce poznáme z 3. žrebovania tejto číselnej lotérie, ale po tomto pondelku k nemu pribudli ďalší dvaja šťastlivci. Obaja sa budú môcť tešiť jeden rok každý mesiac na 2 000 eur, ktoré im „cinknú“ na bankový účet od TIPOSu,“ dodáva lotériová spoločnosť.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu