Politici reagujú na smrť Flašíka. Exmanželka Monika Beňová a Boris Kollár napísali emotívne statusy


Foto: Politici reagujú na smrť Flašíka. Exmanželka Monika Beňová a Boris Kollár napísali emotívne statusy Foto: Facebook/Monika Beňová, Boris Kollár

Slovenskí politici reagujú na úmrtie podnikateľa a marketéra Fedora Flašíka. Zomrel 22. apríla vo veku 66 rokov na rakovinu lymfatických uzlín. V umelom spánku bol takmer tri týždne. Flašíkovo úmrtie zasiahlo aj jeho exmanželku europoslankyňu Moniku Beňovú (Smer-SD). „Odpočívaj v pokoji Fedi. Navždy ostaneš v našich spomienkach ako dobrý a milý človek s veľkým a spravodlivým srdcom. Myslíme na tvojich najbližších a vyjadrujeme im úprimnú sústrasť. Ďakujem,“ napísala na sociálnej sieti.



Spomína na neho aj operný spevák a poslanec Smeru-SD Dušan Jarjabek„Zomrel múdry človek, zomrel Fedor Flašík. Smutný, veľmi smutný deň,“ napísal. K Flašíkovmu úmrtiu sa dosiaľ vyjadrila len prešovskí zástupcovia strany. 



Robert Fico, ktorého marketingovo vybudoval práve Fedor Flašík sa k jeho úmrtiu zatiaľ nevyjadril. Zúčastnil sa však tlačovej konferencie na ministerstve kultúry, ku kontrolnému dňu v rezorte. Krátko po vyhlásení odišiel, novinári tak nemohli klásť otázky.

Vyjadril sa však predseda inej strany. Podnikateľ a líder Sme rodina Boris Kollár zverejnil emotívny príspevok. „Fedko tento status sa mi píše veľmi ťažko. Mam hrču v krku a slzy mi tečú po tvári. Čo sa k tomu dá napísať? Veľmi som sa o teba bál. Pomôcť som ti nemal ako, tak som sa za teba modlil. Prežil som s tebou krásne chvíle. Nebol si kamarát na jednu večeru, ale na cely život.“

Na Flašíkovu smrť reagoval aj predseda SNS Andrej Danko„Fedor Flašík budeš mi chýbať. Česť tvojej pamiatke. Toľko sme odkladali ten golf, že si ho už spolu nezahráme,“ napísal. Kontroverznejší status napísal člen Demokratov Juraj ŠeligaSmrť nás zrovná všetkých. Bohatého, chudobného, známeho, neznámeho, zlodeja i filantropa. Prajem mu milosrdenstvo a spravodlivosť,“ tvrdí.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu