Kvído oslavuje a rozdáva darčeky! Objavte spolu s ním svet zábavných a vzdelávacích hier


Foto: Kvído oslavuje a rozdáva darčeky! Objavte spolu s ním svet zábavných a vzdelávacích hier

S príchodom apríla sa v Albi začali každoročné Kvídove oslavy, obľúbená akcia pre všetkých nadšencov vzdelávacích hier. Ak premýšľate nad rozvíjaním a vzdelávaním svojich detí hravou formou, máte skvelú príležitosť zoznámiť sa s Kvídom. Navštívte predajňu ALBI, príďte sa  naučiť hrať tie najobľúbenejšie Kvídove hry a zabávajte sa doma s celou rodinou.

Kvído je bystrá hravá chobotnička, ktorá je vynaliezavá, zaujímajú ju hry a hádanky, a vďaka tomu prebúdza v deťoch  záujem o poznávanie sveta okolo nás.

Na tvorbe hier spolupracovali pedagógovia, logopédi aj detskí psychológovia. Vzájomnou spoluprácou vznikla rodinka Kvídových hier pre rôzne vekové kategórie od najmenších až po tých školopovinných. Primárne sú tieto hry vytvorené pre deti vo veku 0-10 rokov.


V rámci narodeninovej oslavy sa Kvído rozhodol potešiť všetkých kamarátov a priaznivcov.

Na čo sa môžete tešiť?

  • Od 11. do 30. apríla získate v ALBI predajniach zľavu 15 % na všetky Kvídove hry a doplnky. V eshop.albi.sk získate na Kvída dodatočnú zľavu 15 %, ktorá je pripočítaná k bežnej 10 % e-shopovej zľave!
  • Za nákup Kvídových produktov nad 25 €, získate darček k nákupu - hru Prší zadarmo.
  • Na webe Kvidovehry.sk sa môžete zapojiť do Súťaže o 5 balíčkov Kvídových hier.

Kde nájdete ALBI predajne?

V Bratislave nájdete predajňu ALBI na šiestich miestach – v OC BORY MALL, v OC CENTRAL, v OC EUROVEA, v OC AUPARK, V OC NIVY a na Obchodnej ulici. Ak sa rozhodnete navštíviť ALBI v inom meste, zoznam predajní s adresami si môžete pozrieť TU.


Aké hry sú v ponuke?

Hry na rozvoj pamäti, postrehu a pozornosti
Pexesá pre bystré hlavičky, Puzzle s príbehmi, Tvorivé magnetky, Kvarteto s Tárajkom a Popletajkou, Preteky farieb, Kontrastné karty

Hry na rozvoj jemnej motoriky a kreslenia
Roztancované fixky, Maľovacie obrázky, Vyškrabávacie obrázky, Kvídovo rybárčenie, Zošity plné aktivít, Samolepkové aktivity

Hry na rozvoj komunikácie a slovnej zásoby
Básničky s pohybom, Povedačky na cesty, Písmená v kocke, Hoď a objavuj, Slová v hrsti, Rýchle slovíčka, Rozprávkové divadlo

Hry na rozvoj vedomostí
Obrázkové hádanky, Íčka, Rýchle čísla, Rýchle slovíčka, Obchod, Počítanie v hrsti, Slová v hrsti, Moje 1. kvízy, Vejáre plné kvízov

Hry na rozvoj pohybových zručností
Hoď a objavuj, Hľadanie 5 pokladov, 100 aktivít, Bingo na výlety, Kvídovo rybárčenie
Kvídove hry sú vytvárané tak, aby sa pri hraní dokázali zabaviť deti samé alebo hráči rôzneho veku naraz, napr. starší súrodenci s mladšími a môže hrať aj celá rodina. A nie len doma! Hraním hier si môžete spestriť i cestovanie či samotný program výletov.

Kategórie Kvídových hier:

  • 0-3 roky - Batoľa
  • 3-6 rokov - Predškolák
  • 6-10 rokov - Školák
  • 3-10 rokov - Umelec
  • 4-10 rokov - Cestovateľ

V každej hre máte na výber viac variantov.


Ponuka nekončí iba hrami!

V edícii Kvído môžete siahnuť i po mnohých doplnkoch. Ruksak, fľaša, púzdro na dokumenty, pravítka, nožnice, vodovky, voskovky, tempery, perá a pastelky, strúhadlá a gumy s Kvídom budú štýlovou výbavou vášho predškoláka či školáka.

Prečo si vybrať Kvídove hry?

  • Vzdelávanie detí – hranie Kvídových hier rozvíja u detí komunikáciu, jemnú motoriku, spoluprácu, zmyslové vnímanie, tvorivosť a záujem o objavovanie sveta okolo nás.
  • Spolupráca s odborníkmi – hry Kvído boli vytvorené v spolupráci s radom odborníkov - špeciálnymi pedagógmi, logopédmi, detskými psychológmi i učiteľmi.
  • Praktické a bezpečné spracovanie - všetky hry Kvído sú spracované tak, aby boli bezpečné, odolné, praktické a vydržali opakované používanie aj u mladších detí. Sú testované v certifikovaných skúšobniach a spĺňajú najprísnejšie kritériá a podmienky platné v Slovenskej republike i celej Európskej únii.
  • Všestranný rozvoj detí - Kvído sa snaží deti všestranne rozvíjať a otvárať ich potenciál - podporuje kreatívne a logické myslenie, koncentráciu, spoluprácu, komunikáciu, čitateľskú gramotnosť  i sociálne zručnosti.


Viac ako len radosť z nákupu!

Zapojte sa do súťaže o jeden z 5 balíčkov Kvídových hier v hodnote viac ako 50 EUR. Kliknite na web Kvidovehry.sk, stiahnite si jednu z troch súťažných PDF aktivít, zahrajte sa ju spolu a napíšte nám ako vás hra bavila. Pridať môžete i fotografiu z hrania. E-mail s predmetom KVÍDOVE OSLAVY pošlite do 30. apríla na kvido@albi.sk, piatich z vás odmeníme balíčkom Kvídových hier.

Buďte informovaní

Vždy čerstvé informácie o aktuálne prebiehajúcej akcii, obľúbených produktoch a novinkách od Albi, získate na Facebooku ALBI Slovensko a tiež na Instagrame.

Tešíme sa na vás!


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok