Pezinskú Babu si pomýlil so závodnou dráhou. Rýchlosť prekročil o neuveriteľné desiatky km/hod


Foto: Pezinskú Babu si pomýlil so závodnou dráhou. Rýchlosť prekročil o neuveriteľné desiatky km/hod Foto: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

O neuveriteľných 67 kilometrov prekročil nedisciplinovaný vodič na Pezinskej Babe najvyššiu povolenú rýchlosť. Na frekventovanom horskom priechode môžete ísť najrýchlejšie 70 a vodič, o ktorom informuje polícia, sa zrejme chcel zahrať na pretekára. Policajti mu naparili pokutu a zadržali vodičák. „Opäť upozorňujeme vodičov, že rýchla jazda patrí medzi časté príčiny dopravných nehôd. Neohrozujte svojou rýchlou jazdou seba a ostatných účastníkov cestnej premávky,“ varuje polícia.

Varovanie polície potvrdzujú aj komentáre pod statusom. „Na Pezinskej Babe je to životu nebezpečné, najmä počas víkendov, keď sa tam chodia pretekať motorkári, ale aj osobné autá. Predbiehajú v zákrutach, plná čiara im nič nehovorí, prikázaná rýchlosť tiež,“ napísal používateľ Matt Rey. S apelom na políciu sa pridal pán Peter. „Neviem prečo tam nedajú stacionárne radary a zopár kamier, a bolo by po srande.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu