Ostro sledovaná prestrelka neutícha, Vagovič sa pustil do Rytmusa. Nie je tak za vodou, ako sa prezentuje


Foto: Ostro sledovaná prestrelka neutícha, Vagovič sa pustil do Rytmusa. Nie je tak za vodou, ako sa prezentuje Foto: Facebook/ Marek Vagovič, Patrik "Rytmus" Vrbovský

Okolo známeho rapera Patrika Vrbovského, ktorého celé Slovensko pozná pod pseudonymom Rytmus, sa len pár dní po voľbách strhla nepredstaviteľná dráma. Všetko to mala vyvolať jeho otvorená podpora Petra Pellegriniho v druhom kole prezidentských volieb. Jeho kroky boli v hľadáčiku novinárov, ktorých zaujímali aj odpovede týkajúce sa jeho návštevy Úradu vlády SR len pár dní pred konaním volieb. 

Pred pár dňami sa do otca slovenského rapu pustil aj známy novinár Marek Vagovič, ktorý sa svojou záľubou v streetovej hudbe rozhodne netají. Internetová dráma, ktorá pobúrila mnohých Rytmusových fanúšikov však stále neutícha. Vagovič tvrdí, že z mnohých strán sa k nemu dostávajú informácie o tom, že podpora Petra Pellegriniho bola obchodnou záležitosťou. „Doteraz politiku neriešil, ani vo všeobecnej rovine. A zrazu srdiečko pre Pelleho. Ale som si istý, že pravda raz vyjde najavo,“ okomentoval.

Pozlátko na sociálnych sieťach nie je všetko

Na otázku, či to Rytmus spravil preto, lebo cíti svoj pokles v polarite odpovedal Vagovič priamo. „Som si istý, že keby bol tak za vodou, ako sa navonok prezentuje, tak by takúto vec nikdy nespravil. Jedna vec je pozlátko pre instasvety, druhá reálny život, náklady a výdavky,“ odpovedal.


Zdroj: Instagram/ marekvagovic

Vagovič očakáva, že k Rytmusovi sa dostanú aj reakcie od iných interpretov, pričom už v posledných dňoch zachytil „náznaky na storkách“. „Ale predpokladám, že budú nejaké dissy,” odpovedal.

V otázke, či bude Rytmus budúcim ministrom kultúry ma už dnes úplne jasno. Hovorí, že zo strany rapera ide len o pokus o vtip. „Nemá na to prax, skúsenosti, vzdelanie,“ vysvetľuje Vagovič s tým, že predpokladá, že podpora Pellegriniho vo voľbách by sa mohla premietnuť do projektov, ktoré Rytmus riešil na Úrade vlády. „Som zvedavý na ich podobu aj výšku jeho honoráru,“ dodáva.

Zdroj: Instagram/ marekvagovic


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu