Bolt v Bratislave spustil novú kategóriu vozidiel. Pre vodičov nastavil prísne pravidlá


Foto: Bolt v Bratislave spustil novú kategóriu vozidiel. Pre vodičov nastavil prísne pravidlá Foto: Bolt

Minulý štvrtok Bolt v Bratislave spustil novú kategóriu vozidiel Executive. Spoločnosť zákazníkom sľubuje splnenie nadštandardných požiadaviek a nadštandardnú jazdu. „Najčastejšími autami, ktoré cestujúcich pri výbere tejto kategórie vyzdvihnú, sú vozidlá typu Mercedes Benz triedy E, BMW rady 5 a Audi A6. No môže sa stať, že pred ich domom zaparkuje aj Porsche, Jaguar alebo Land Rover. Vozidlá musia spĺňať určité kritériá, čo sa týka veku, ale aj interiéru a vybavenia,“ vraví PR konzultantka Boltu Lucia Chovanová. 

Všetky vozidlá musia mať napríklad kožený interiér alebo v podobnej kvalite. Okrem toho musia mať vodiči dobré hodnotenie a byť vhodne oblečený. Kategória Executive je o kategóriu vyššie ako služba Prémium, ktorú Bratislavčania využívajú od roku 2020. 

„Snažíme sa používateľom našej aplikácie ponúkať aj iné možnosti odvozu, ako sú tie štandardné. Niekedy sa proste chcete odviezť ako šéf, či už idete na obchodné rokovanie alebo hoci aj na rande alebo do spoločnosti. Kategória zahŕňa absolútnu špičku vozidiel dostupných na platforme Bolt. Pri objednávaní jazdy si tak môžete byť istí, že absolvujete skutočne luxusnú jazdu,“ hovorí Soňa Stloukalová, Country Manager platformy Bolt pre Českú a Slovenskú republiku.

Minimálna cena jazdy je v kategórii Executive 10 eur a bude dostupná aj pre Bolt Business. Služba je využívaná najmä spoločnosťami na firemné jazdy. 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu