Púchovského z Hoaxy a podvody pred parlamentom slovne napadla skupina iniciatívy Matky za mier. Šokujúca reakcia Bokovej


Foto: Púchovského z Hoaxy a podvody pred parlamentom slovne napadla skupina iniciatívy Matky za mier. Šokujúca reakcia Bokovej Foto: Facebook/David Púchovský, Katarína Boková

Bývalý správca policajného Facebooku a zakladateľ projektu Hoaxy a podvody Dávid Púchovský zverejnil na sociálnej sieti príspevok, v ktorom tvrdí, že ho dnes pred parlamentom vulgárne napadla skupina združujúca sa okolo iniciatívy Matky za mier Kataríny Bokovej. Iniciatíva žiada zastavenie vojnového konfliktu na Ukrajine a vystupuje proti posielaniu slovenských vojakov na ukrajinský front. 

Katarína Boková kandiduje do europarlamentu za ĽSNS Mariána Kotlebu. Aktuálny protest, ktorý spomína Dávid Púchovský, sa pred Národnou radou konal proti digitálnemu euru. Zúčastniť sa ho mali aj dvaja holohlaví muži. Podľa Púchovského bol jeden z nich manžel Kataríny Bokovej.

„Jeden z nich hovoril, ako mi naj*be, na čo som ho vyzval, aby tak spravil, no zostal sedieť v aute. Rozhovor som ukončil poďakovaním, že aj vďaka nim som tam, kde som a je mi dobre,“ napísal Púchovský a ďalej tvrdí, že incident je zosobnením politiky Roberta Fica. „Je to paradox, že sa mi niečo také stalo, keďže vyhral prezident pokoja a mieru. Úprimne, práve takáto osobná skúsenosť je najrealistickejším zosobnením politiky Roberta Fica, ktorému vždy verne slúžil, slúži a bude slúžiť Peter Pellegrini,“ napísal.

O stanovisko sme požiadali aj samotnú Bokovú. „Ak si pán Púchovský cvrkol z toho, že som na neho zakričala, že je udavač, liberálna zgerba, môže sa ísť vyplakať do teplárne,“ povedala kandidátka na europoslankyňu. Zároveň dodala, že sa od konania Roberta Fica a Petra Pellegriniho dištancuje a jej aktivity sa dejú mimo politickej garnitúry.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu