Pri Kauflande v Devínskej Novej Vsi niekto rozmlátil auto. Za bieleho dňa mu rozbil okná


Foto: Pri Kauflande v Devínskej Novej Vsi niekto rozmlátil auto. Za bieleho dňa mu rozbil okná
Galéria: 4 fotky
Foto: Facebook/skupina Devínska Nová Ves

Pri obchodnom dome Kaufland v Devínskej Novej Vsi neznámy páchateľ zdemoloval auto. Za bieleho dňa, okolo  16:00 hod. na striebornom Mercedese rozbil okno a poškodil kapotu. „Kamarátke dnes na parkovisku pri Kauflande v Devínskej niekto rozbil celé auto. Ak niekto niečo videl, prosím napíšte mi. Kaufland nemá záznam kamerového systém, vraj kamera nebola zapnutá,“ píše Tomáš v príspevku na sociálnej sieti.

„Asi niekomu vadilo evidenčné číslo,“ myslí si Martin. Strieborný Mercedes mal značku TT. Milan s ním však nesúhlasí: „Nerieš ŠPZ. Mne tak isto naburali auto pred Lidlom. A bolo mi povedané že Lidl nemá kamerový systém a že mi jednoducho nepomôžu. Tiež som bol nahnevaný ale hold, musel som si dať opraviť sám a každý to mal v hlboko v píp. Aj policajti.“

Viacerí diskutujúci pod príspevkom si myslia, že akt neznámeho páchateľa vyzerá ako pomsta a ide o niečo osobné. „To vyzerá na osobnú pomstu.. na parkovisku väčšinou pri pri cúvaní pokrčia plechy a nie vybijú okná,“ píše Bibiana.

S otázkami sme oslovili aj Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave. „Vami uvedeným prípadom sa zaoberajú policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave IV, pričom presné príčiny a okolnosti skutku sú predmetom objasňovania. Z taktických dôvodov sa k jednotlivým dôkazným prostriedkom nebudeme vyjadrovať,“ uviedla jeho hovorkyňa Jana Šimunková.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu