FOTO: V záhradkárskej oblasti v Bratislave sa útočilo mačetou. Sused skončil v nemocnici s vážnymi zraneniami


FOTO: V záhradkárskej oblasti v Bratislave sa útočilo mačetou. Sused skončil v nemocnici s vážnymi zraneniami Foto: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj

Susedské nezhody nabrali rýchly spád. Po slovnej výmene názorov jeden zo susedov zobral do ruky mačetu a vyhrážal sa tomu druhému zabitím. Na miesto boli vyslané viaceré policajné hliadky. „Konflikt sa stupňoval a muž s mačetou zaútočil na poškodeného, ktorému sa nepodarilo pred agresívnym útočníkom dostatočne ubrániť a utrpel viaceré sečné rany na predlaktí a zápästí,“ informuje polícia. Mačeta mala čepeľ o dĺžke 50 centimetrov.

Útočníka hneď vypátrali. Išlo o 32-ročného Petra U. z Bratislavy. Bol obmedzený na osobnej slobode a eskortovaný na policajné oddelenie. Sused skončil s vážnymi poraneniami a musel byť odvezený do nemocnice. 

Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj

„️Vyšetrovateľ vzniesol 32-ročnému Petrovi U. obvinenie pre trestný čin nebezpečného vyhrážania v súbehu s trestným činom ublíženia na zdraví. Zároveň spracoval podnet na jeho väzobné stíhanie,“ dodáva polícia.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu