Úspešný slovenský manažér už nie je medzi nami, zomrel nečakane a v mladom veku


Foto: Úspešný slovenský manažér už nie je medzi nami, zomrel nečakane a v mladom veku Foto: Facebook/ CEO a CFO Fórum, Nafta.sk

Slovenský obchod navždy opustil úspešný slovenský manažér a popredný člen vedenia spoločnosti NAFTA a.s. Szilárd Kása. O jeho odchode informovalo CEO a CFO Fórum. „S hlbokým zármutkom a úctou sa lúčime s našim priateľom Szilard Kasa, CFO spoločnosti NAFTA a.s. a držiteľom titulu CFO Roka 2022. Szilárd bol nielen vynikajúci manažér, ale aj priateľ, ktorý v nás zanechal nezmazateľnú stopu. V mene celého teamu EBCG vyjadrujeme úprimnú sústrasť rodine, priateľom a kolegom z Nafta a.s,“ uviedli na Facebooku.

Vyštudoval na Fakulte podnikového manažmentu Ekonomickej univerzity v Bratislave. V spoločnosti NAFTA pracoval takmer 22 rokov a od roku 2008 pôsobil ako jej finančný riaditeľ (CFO). Spoločnosť je súčasťou Energetického a průmyslového holdingu (EPH), a venuje sa najmä skladovaniu zemného plynu.

Ako súčasť manažmentu firmy získal ocenenie za najlepšieho finančného riaditeľa roka, ktoré mu bolo udelené pred dvoma rokmi v rámci 15. ročníka súťaže o najlepšieho CFO. Svojou prácou výrazne prispel k rastu spoločnosti. Okrem Slovenska svoje aktivity vykonávajú aj v Česku, Nemecku, Veľkej Británii, Maďarsku a na vojnou zmietanej Ukrajine.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu