Pellegrini klamal? Na duel s Korčokom neprišiel kvôli návšteve regiónov, v skutočnosti sa skrýval u sestry na Miletičke


Foto: Pellegrini klamal? Na duel s Korčokom neprišiel kvôli návšteve regiónov, v skutočnosti sa skrýval u sestry na Miletičke Foto: Facebook/ Jaro Naď, Peter Pellegrini

Prezidentský kandidát Peter Pellegrini dnes verejnosť, zdá sa, oklamal. Na dnešné popoludnie mal naplánovaný duel v rádiu Expres, v ktorom si mal svoje politické postoje a názory vymieňať so svojim protikandidátom na prezidentský post  Ivanom Korčokom. Svoju účasť odmietol s tým, že čas konania predvolebného duelu sa mal kryť s jeho stretnutiami s voličmi v regiónoch. 


Ako však portál SME odhalil, Pellegrini bol v priebehu celej diskusie v Bratislave, a to len necelé 4 kilometre od sídla rádia Expres, v ktorom sa mal veľký predvolebný duel konať. Svoju neúčasť pritom ešte dnes odôvodnil na sociálnej sieti takto: „A prosím, nenechajte sa zmiasť, hoci Rádio Expres stále avizuje upútavku na dnešný prezidentský duel, ja som včas a vopred oznámil, že sa rozhovoru nezúčastním, keďže budem s vami v regióne,” odkázal svojim priaznivcom.

Zdroj: Facebook/ Jaro Naď  Peter Pellegrini na Miletičovej 21 (Bratislava) v čase predvolebného duelu na rádiu Expres


Denníku sa pritom podarilo odfotografovať zábery, na ktorých, v čase debaty, stáli na Miletičovej ulici v Bratislave dve autá, pričom jedno z nich bolo limuzínou, ktorú Peter Pellegrini ako predseda parlamentu využíva na služobné cesty. Budova, pred ktorou šéfa parlamentu limuzína vysadila má byť zároveň miestom kancelárie jeho sestry. Sídli v nej hneď niekoľko firiem, ktorých konateľkou je Eva Pellegrini. 

V priebehu celej dĺžky relácie tak bol Peter Pellegrini, ktorý svoju neúčasť odôvodnil návštevou regiónov, priamo v srdci hlavného mesta. Denník dodáva, že približne v čase, kedy sa relácia v rádiu Expres končila, autá obišli budovu a Pellegrini nastúpil do auta.

Zdroj: Facebook/ Jaro Naď   Jaroslav Naď (Demokrati) na mieste, na ktorom stáli vozidla Petra Pellegriniho (Miletičová ulica, Bratislava)

Na otázky ohľadom jeho pracovného programu pritom hovorkyňa Petra Medveď Macíková pre denník reagovala takto: „Peter Pellegrini má dnes plný pracovný program, vrátane dlhodobo naplánovaného stretnutia v Novom Meste nad Váhom so stovkami svojich podporovateľov. Kvôli svojmu programu preto s dostatočným časovým predstihom odmietol pozvanie do rádia Expres.”  


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu