FOTO: V Dúbravke upratovali pred veľkonočnými sviatkami. Údržbou prešli aj pieskoviská


FOTO: V Dúbravke upratovali pred veľkonočnými sviatkami. Údržbou prešli aj pieskoviská
Galéria: 11 fotiek
Foto: Facebook/Dúbravka - mestská časť Bratislavy

V mestskej časti Bratislavy Dúbravke sa niekoľko dní pred Veľkou nocou uskutočnilo viacero údržbových prác. O ich vykonaní informovala mestská časť na sociálnej sieti. Jednou z nich je revitalizácia odpadovej plochy v areáli Materskej školy Ožvoldíkova.

„V plnom prúde sú i práce na dúbravskom K Park-u. Súčasťou revitalizácie bude tiež spojenie detského ihriska s týmto multifunkčným priestorom schodiskom, aby tak v priestore našli vyžitie malí aj veľkí milovníci športu,“ napísali v príspevku.

Teplejšie dni lákajú mnohých rodičov s deťmi, aby navštívili miestne pieskoviská. Aj tým sa venovala údržba, pracovníci ich prerýľovali. Vďaka tomu ich prevzdušnili a odhalili nečistoty, ktoré sa ukrývali pod pieskom. Tie vyhodili, aby najmenší mohli prísť do čistého.

Touto údržbou prešli pieskoviská, ktoré sa nachádzajú v areáli týchto ihrísk: Duna, Družba, Bilíková, Kpt. Rašu, Saratovská, Sekurisová a Nejedlého. „Pokračovať budeme aj s ďalšími, a to hneď po sviatkoch,“ skonštatovala Dúbravka v príspevku.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu