VIDEO: Dvojica mužov ukradla v Karlovej Vsi trezor. Majiteľ ponúka štedrú odmenu za ich identifikovanie


Foto: VIDEO: Dvojica mužov ukradla v Karlovej Vsi trezor. Majiteľ ponúka štedrú odmenu za ich identifikovanie Foto: Ilustračné foto/pexels.com

Kradnúť sa nevypláca. Nasvedčuje tomu aj video zachytávajúce dvoch páchateľov, ktorí 26. júla ukradli z kancelárie na Prírodovedeckej Fakulte v Bratislave v lokalite Karlova Ves menší trezor s hotovosťou v hodnote 8 500 eur. Informoval o tom poškodený vo facebookovej skupine HAKA - Hľadá sa auto, krádeže automobilov.

Podľa odhadov majiteľa trezoru išlo pravdepodobne o pracovníkov, nakoľko v tom čase v budove prebiehala rekonštrukcia. Pohybovali sa po balkóne, pričom následne vypáčili okno a vstúpili do kancelárie. Po jej dôkladnom prehľadaní odišli o niekoľko tisícok eur bohatší.


Kamerový záznam zachytil podozrivú dvojicu, ako vychádza cez zadný vchod a uteká do miestneho lesíka o 18:45 hod. Aj napriek tomu, že daný čin sa stal pred niekoľkými mesiacmi, poškodený verí, že existuje šanca zistenia totožnosti páchateľov. V súvislosti s tým za pomoc s odhalením ich identity ponúka peňažnú odmenu v hodnote 2-tisíc eur.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu