AKTUALIZUJEME: V Bratislave sa v stredu ráno stali dve nehody, jedna v tuneli Sitina a ďalšia na D1


Foto: AKTUALIZUJEME: V Bratislave sa v stredu ráno stali dve nehody, jedna v tuneli Sitina a ďalšia na D1

V Bratislave na D2 pred Tunelom Sitina smerom zo Stupavy sa stala nehoda. Zrazili sa tam tri osobné autá v ľavom pruhu, rátajte so zdržaním.

Havária sa stala aj v Bratislave-Petržalke na D1. Pri Auparku smerom z Prístavného mosta sa zrazilo osobné auto s kamiónom v pravom pruhu, krátko sa zdržíte. Na nehody upozornila Zelená vlna. Situáciu sledujeme a nové informácie budeme postupne aktualizovať.


Aktualizované o 10:34 hod.

Podľa doterajších informácií od bratislavskej krajskej polície na diaľnici D1 v smere na most Lanfranconi došlo z doposiaľ presne nezistených príčin k zrážke osobného motorového vozidla značky Toyota s kamiónom. Pri nehode utrpel vodič osobného auta zranenia, ktoré si vyžadovali jeho prevoz do jednej z nemocníc. 

„Z dôvodu odstraňovania následkov je aktuálne jeden jazdný pruh v tomto úseku neprejazdný, vodičov v tejto súvislosti vyzývame aby zvýšili pozornosť a opatrnosť pri prejazde týmto úsekom. Prípadne ak to situácia umožňuje, na prejazd využili alternatívnu trasu,“ napísalo Krajské riaditeľstvo PZ v Bratislave na sociálnej sieti.

Aktualizované o 10:34 hod.

Úsek diaľnice D1 pri Auparku, na ktorom došlo v stredu ráno k dopravnej nehode, je podľa krajskej polície už úplne prejazdný a bez obmedzení. 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu