Video z bratislavského Pentagonu na stránke polície zaujalo, komentáre však nie sú len priaznivé


Foto: Video z bratislavského Pentagonu na stránke polície zaujalo, komentáre však nie sú len priaznivé Foto: facebook.com/policiaslovakia

Polícia Slovenskej republiky uverejnila na svojej facebookovej stránke video, ktoré nakamerovali v Pentagone priamo z chrbta policajného psa. Pravidelnými prehliadkami podobných miest sa snažia zvýšiť bezpečnosť nie len v Bratislave.

Policajti si spoločne s Mestskou políciou  posvietili na neslávne známy Pentagon. Obytný dom je známy tým, že sa v ňom pohybujú narkomani a ako uvádza polícia „iné pochybné živly“.  Polícia informuje, že takéto akcie opakujú pravidelne počas dňa i noci a najbližšie video, ktoré nahrajú na internet bude práve z nočnej prehliadky. 

Príslušníci polície informujú, že kvôli bezpečnosti používajú vždy chirurgické rukavice. 

Nespokojní občania sa okamžite vrhli na možnosť komentovať príspevok a reagovali na otázky bezpečnosti. Trápi ich otázka: Prečo nemá aj pes topánky na ochranu. 


Nie všetci sa však primárne zamerali na psa bez topánok. Sú aj takí, ktorým sa video páči. Komentáre sa však netýkajú len policajnej akcie, ale predovšetkým  problematiky Pentagonu, narkomanov, neplatičov a nespokojnosti Bratislavčanom s existenciou tohto objektu stave, v ktorom sa nachádza. 



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: facebook.com/policiaslovakia