VIDEO: Tancujúci Košičan pobláznil internet. Ak cestujete na východ, stretnúť ho môžete hneď po vystúpení z vlaku


  • Redakcia
  • 14 marec 2024, 17:30
  •  
Foto: VIDEO: Tancujúci Košičan pobláznil internet. Ak cestujete na východ, stretnúť ho môžete hneď po vystúpení z vlaku Foto: Facebook/Stanica Košice

Pridlhé čakanie na vlak môže občas znamenať poriadnu nudu, rovnako ako pridlhá cesta z jedného konca Slovenska na druhý. Dôkazom toho je aj Košičan, ktorý cestujúcim na košickej železničnej stanici ukazuje, ako sa tešiť zo života. 

Na jeho videách sa mnohí cestujúci z alebo do Košíc zabávajú, čoho dôkazom sú aj pozitívne reakcie. „Je úplne top,“ napísala Monika. „Je ohromný,“ pridala sa k nej Helena. „On strašne super tancuje,“ zhodnotila Michaela ladné pohyby Košičana.

Ak teda zistíte, že po príchode z Bratislavy do Košíc ste celý dolámaní, určite sa nechajte inšpirovať a rozhýbte sa pokojne aj spoločným tancom. Marek Svoboda nám navyše prezradil, že tancu ako takému sa profesionálne nevenuje. “Je to ale jedna z mojich obľúbených voľnočasových aktivít. Pravidelne navštevujem kurz latinskoamerických tanco,” dodáva Košičan, ktorého mnohí prirovnávajú k talianskemu milionárovi Guaucovi Vacchimu. Ten sa rovnako ako Košičan preslávil tanečnými kreáciami.

A aj keď je Marek aktuálne podľa vlastných slov šťastne zadaný, záujem žien o jeho videá ho prekvapil. “Teším sa, že reakcie na videá sú pozitívne,” uzatvára s úsmevom. 






Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu