FOTO: Na zastávke Borská obťažovali maloleté dievča, nemravné návrhy a chytanie vlasov. Poznáte muža na fotkách


FOTO: Na zastávke Borská obťažovali maloleté dievča, nemravné návrhy a chytanie vlasov. Poznáte muža na fotkách
Galéria: 3 fotky
Foto: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj

Poverený príslušník štvrtého bratislavského okresu vyšetruje trestný čin výtržníctva, ktorého sa dopustil doposiaľ neznámy páchateľ. V nedeľu 10. marca v čase okolo 15:30 hod. na MHD zastávke Borská mal pristúpiť k maloletému dievčaťu a začať sa jej nemravne prihovárať. Následne ju mal násilne objať a chytať za vlasy, na čo dievča ušlo.

Ide o muža vyššieho veku približne 50 až 60 rokov. Je vysoký približne 175 až 185 centimetrov. Má tmavšiu pleť, dlhé čierne vlasy, dlhšiu šedivú bradu, hnedé oči a chýba mu väčšina zubov. V čase incidentu mal oblečenú čiernu šiltovku, čiernu vetrovku, svetlé maskáčové nohavice a obuté mal čierne topánky. Na chrbte mal tiež čierny ruksak.

„Touto cestou vyzývame občanov, ktorí majú akékoľvek informácie k totožnosti muža na priložených fotografiách, k jeho súčasnému pohybu alebo pobytu, aby nám ich oznámili na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo aby nám napísali súkromnú správu na našom facebookovom profile,“ napísalo Krajské riaditeľstvo PZ v Bratislave na sociálnej sieti.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu