Aktualizované: Dočasne uzavretá diaľnica D1 je opäť v prevádzke v oboch smeroch


Foto: Aktualizované: Dočasne uzavretá diaľnica D1 je opäť v prevádzke v oboch smeroch Foto: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj

 Polícia opätovne upozorňuje vodičov na dopravné obmedzenie, s ktorým je potrebné počítať na diaľnici D1. Od soboty 16. marca od 22:00 hod do nedele 17. marca do 12:00 hod. dôjde k úplnej uzávierke diaľnice D1 v úseku križovatky Bernolákovo (Triblavina) – križovatka Bratislava – Zlaté piesky.

Dôvodom je odstraňovanie mosta v úseku Čierna Voda cesta I/61 nad diaľnicou D1.️ Obchádzková trasa bude viesť cez križovatku Bratislava – Zlaté piesky (cesta I/61 – cesta II/127-križovatka Bernolákovo) a opačne.

Po odstránení starého mosta začnú niekoľkomesačné práce na rozšírení jazdných pruhov a ich napojení na diaľnicu D1. Počet jazdných pruhov v danom úseku D1 zostane zachovaný, ale budú zúžené a zároveň sa zníži dovolená rýchlosť.

„️V tejto súvislosti apelujeme na vodičov, aby sa dôsledne riadili dopravným značením prípadne pokynmi polície a zvýšili svoju ohľaduplnosť a trpezlivosť,“ pripomína Krajské riaditeteľstvo PZ v Bratislave na sociálnej sieti


Aktualizácia z nedele 17. marca o 11:45 hod.

Dopravní policajti aktuálne monitorujú cestnú premávku na obchádzkovej trase pred Bratislavou. V smere z Bratislavy je situácia bez problémov, v opačnom smere je premávka zhustená, ale plynulá. Policajti na tejto trase zatiaľ zaznamenali 2 škodové udalosti.

Aktualizácia z nedele 17. marca o 13:45 hod.

Polícia na svojom profile na sociálnej sieti informovala o tom, že diaľnica D1 je opäť otvorená. Prejazdná je z Bratislavy, ako aj do Bratislavy, pričom funkčné sú všetky jazdné pruhy.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu