Na ulici v Devínskej našli mŕtveho muža, polícia prehovorila o motíve. Zachytili jeho pád kamery?


Foto: Na ulici v Devínskej našli mŕtveho muža, polícia prehovorila o motíve. Zachytili jeho pád kamery? Foto: Operačné stredisko

K nájdeniu mŕtveho tela, ktoré nadránom ležalo v mestskej časti Devínska Nová Ves, dala predpoludním obsiahlejšie stanovisko napokon aj polícia: “V súvislosti s ranným nálezom tela muža bez známok života na ulici Jána Jonáša v mestskej časti Bratislava - Devínska Nová Ves vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave začal trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia.”

Telo obetí ležalo na zemi niekoľko hodín a podľa dostupných informácií mal mať muž na tele viacero bodných rán a mohlo ísť o vraždu. Bratislavská polícia však po pár hodinách vylúčila, že smrť zavinila iná osoba: “Na základe doposiaľ zistených skutočností môžeme konštatovať, že príčinou smrti nie je úmyselné konanie inej osoby. Presnú príčinu smrti určí až súdna pitva.”

Mŕtvy muž mal podľa televízie JOJ bývať v paneláku na 6. poschodí, pracoval vo Volkswagene a na sebe mal v čase nálezu len krátke nohavice. 

K tragédii sa hneď nadránom vyjadrilo aj Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR. “Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby Slovenskej republiky prijalo na tiesňovú linku 155 volanie o pomoc k pacientovi bez známok života v Devínskej Novej Vsi. Na miesto sme vyslali ambulanciu RLP,” napísali. Podľa záchranárov muž utrpel zranenia nezlučiteľné so životom a lekár musel konštatovať exitus.


Správu budeme naďalej aktualizovať. Podľa televízie Markíza pád muža mali dokonca zachytiť kamery.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu