FOTO: Pán Tibor je dopravným policajtom vyše 40 rokov. Svojou príkladnou službou môže byť inšpiráciou pre mnohých


FOTO: Pán Tibor je dopravným policajtom vyše 40 rokov. Svojou príkladnou službou môže byť inšpiráciou pre mnohých
Galéria: 6 fotiek
Foto: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj/úprava redakcie

Plukovník Tibor Sekula bol vyznamenaný Pamätnou medailou Ministra vnútra Slovenskej republiky za jeho osobný prínos a štyridsaťročnú nepretržitú a príkladnú službu v policajnom zbore.

Svoju profesionálnu kariéru začal v Zbore Národnej bezpečnosti ako príslušník druhej roty začiatkom marca 1984, a postupne sa vypracoval až na významné pozície v rámci dopravnej sféry. Od regulovčíka odboru riadenia dopravy sa dopracoval až k vedúcemu oddelenia dopravných nehôd, až nakoniec skončil ako zástupca riaditeľa Krajského dopravného inšpektorátu Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave, kde preukázal výnimočnú oddanosť a odbornosť vo svojej práci.

„Tibor, za tvoje odslúžené štyri dekády v Policajnom zbore, ako aj za príkladne odvedenú prácu Ti touto cestou ďakujeme!” odkázali mu kolegovia.



Počas svojej služby si získal rešpekt a obdiv a jeho pracovné úspechy a oddanosť v práci môžu byť inšpiráciou pre súčasných aj budúcich záujemcov.

Medzi gratulantmi v komentárovej sekcii bol aj Adrián, ktorý nešetril milými slovami: „Srdečná gratulácia za tie všetky odslúžené roky, napriek všetkému, máš moju úctu a obdiv, ak to ešte stále zvládaš Tibor. Prajem hlavne veľa zdravia a energie do ďalších rokov.“

Na spoločné momenty si zaspomínal aj Vladimír: „Pán Sekula. Vaše kontroly a nezabudnuteľné telefonáty, kde ste nás velice pekne dávali do pozoru… Držte sa a nech Vám hlavne zdravie slúži.






Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu