Prvé pracovné ponuky Biedronky sú tu. Ktorej profesii sľubuje až 3500 eur?


Foto: Prvé pracovné ponuky Biedronky sú tu. Ktorej profesii sľubuje až 3500 eur? Foto: Biedronka

O príchode poľského reťazca Biedronka na slovenský trh sa intenzívne diskutuje už niekoľko týždňov. Najnovšie informácie hovoria, že by mala svoje skladové priestory umiestniť v okolí Trnavy, konkrétne vo Voderadoch či Hlohovci. Reťazec chce konkurovať zabehnutým supermarketom a to najmä vďaka svojím nízkym cenám.

Na stránke Profesia.sk už Biedronka ponúka prvé pracovné pozície. Všetky inzeráty sú v angličtine a reťazec požaduje znalosť tohto jazyka minimálne na úrovni B2. Práca bude vykonávaná na Vajnorskej ulici v Bratislave a spoločnosť ponúka aj občasný homeoffice. Koho hľadajú? Voľná je napríklad pozícia špecialistu predaja. Spoločnosť mu ponúka trvalý pracovný pomer a plat 2 000 eur v hrubom. 

Najvyšší plat z pomedzi ponúk sľubujú IT manažérovi. Jeho mesačný príjem začína na sume 3 500 eur v hrubom. Na tejto pozícii však požadujú znalosť angličtiny minimálne na úrovni C1 a vodičský preukaz typu B. 


Rovnakú znalosť angličtiny by mal mať aj manažér daní. Od neho ale napríklad nepožadujú znalosť slovenského jazyka. Jeho nástupný plat je 2 800 eur v hrubom a spoločnosť požaduje minimálne 5 rokov praxe v danom odbore.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu