FOTO: Syn mal v Petržalke dobodať svoju matku a následne si siahnuť na svoj život


FOTO: Syn mal v Petržalke dobodať svoju matku a následne si siahnuť na svoj život
Galéria: 3 fotky
Foto: snímka z videa - noviny.sk

V utorok 5. marca boli v bratislavskej mestskej časti Petržalka nájdené dve telá bez známok života. Žena bola nájdená v byte a muž na terase pod panelákom. Podľa portálu noviny.sk išlo o rodinnú tragédiu, počas ktorej mal syn dobodať svoju matku. Na jej tele sa našlo viacero bodných rán. Syn mal po skutku spáchať samovraždu a vyskočiť z paneláku.

Tragédia sa stala krátko po 18-tej hodine v jednom z bytov na Námestí hraničiarov v Bratislave. Medzi matkou a synom, ktorí zrejme bývali spolu, sa strhla hádka. Muž následne vytiahol nôž a svoju mamu dobodal. Následne si siahol aj on sám na život, keď vyšiel na 11. poschodie a vyskočil z paneláka.

Okolo 18:15 som išla dole a po mne hneď, jak som prešla po mne vyskočil. Keby štyri minúty neskoršie pôjdem, tak ten človek padne na mňa. Ja som plakala v aute a som roztrasená ešte teraz,“ opísala momenty obyvateľka bytovky Mária. 


Na miesto okamžite prišli policajti aj koroner. Ako uviedli noviny.sk, vyšetrovatelia a kriminalistickí technici niekoľko hodín zaisťovali stopy. Časť bytovky policajti opáskovali a po celý čas strážili, miesto tejto tragédie bude polícia pravdepodobne dokumentovať aj počas stredy.

Policajti Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave aktuálne vyšetrujú okolnosti násilnej trestnej činnosti, ku ktorej došlo vo večerných hodinách na ulici Námestie Hraničiarov v mestskej časti Petržalka,“ doplnil hovorca bratislavskej krajskej polície Michal Szeiff s tým, že bližšie informácie polícia poskytne hneď, ako to procesná situácia vo vyšetrovaní umožní.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu