VIDEO: Diaľnica D1 pri križovatke Triblavina bude pre demoláciu mostu uzatvorená


Foto: VIDEO: Diaľnica D1 pri križovatke Triblavina bude pre demoláciu mostu uzatvorená Foto: snímka z videa - Facebook/Národná diaľničná spoločnosť

Bratislavská polícia upozorňuje vodičov, že od utorka 12. marca bude uzatvorený most nad diaľnicou D1, ktorý spája cestu I/61 (Ivanka pri Dunaji) s Čiernou Vodou, miestnou časťou Chorvátskeho Grobu. Na moste sa bude frézovať asfaltový kryt vozovky.

Od soboty 16. marca v čase od 22:00 do nedele 17. marca do 12:00 hod. nastane úplná uzávierka diaľnice D1 v úseku križovatky Bernolákovo (Triblavina) – križovatka Bratislava – Zlaté piesky pre demoláciu a odstránenia mosta v úseku Čierna Voda cesta I/61 nad diaľnicou D1.

Podľa polície obchádzka bude možná cez križovatku Bratislava – Zlaté piesky (cesta I/61 – cesta II/127-križovatka Bernolákovo) a opačne. Po odstránení starého mosta sa začnú niekoľkomesačné práce na rozšírení jazdných pruhov a ich napojení na diaľnicu D1.


Počet jazdných pruhov v danom úseku zostane zachovaný, ale budú zúžené a zároveň sa zníži dovolená rýchlosť. „Žiadame vodičov o trpezlivosť a zvýšenie opatrnosti pri prejazde týmto úsekom,“ zdôraznilo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave na sociálnej sieti.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu