Seniorke, ktorá si nalomila rebro pri prudkom brzdení električky, sa DPB ospravedlnil


Foto: Seniorke, ktorá si nalomila rebro pri prudkom brzdení električky, sa DPB ospravedlnil Foto: Facebook/Dopravný podnik Bratislava

Pred časom sme vás informovali o prípade, kedy si seniorka nalomila rebro, potom čo spadla v električke smerujúcej z Rače pri prudkom brzdení vodiča. Ten sa jej odmietol ospravedlniť a pomáhali jej dvaja mladí ľudia. Seniorka Zlatica sa na sociálnej sieti opäť podelila s tým, ako sa jej problém posunul. Ako uviedla, Dopravný podnik Bratislava sa jej ospravedlnil a ostatné veci sú v štádiu riešenia.

„Prvý a dúfam, že aj poslednýkrát som navštívila policajné oddelenie, avšak vďaka milému, ústretovému mladému policajtovi dvojhodinové vyšetrovanie prebehlo k mojej spokojnosti. Dávam do pozornosti…ak sa vám stane podobná nepríjemnosť ako mne, privolajte policajtov a zdravotníkov…všimnite si vek spolusediaceho, jeho oblečenie……je to všetko potrebné pri vyšetrovaní. Buďte prosím opatrní,“ napísala na sociálnej sieti Zlatica.

Vo facebookovej skupine Priatelia Rače/ Friends of Rača zároveň poďakovala všetkým ľuďom, ktorí jej písali pekné priania a stáli za ňou. Podľa jej slov vďaka tejto podpore slzy bolesti tak vystriedali slzy radosti.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu