VIDEO: Auto v Miloslavove mal podpáliť neznámy páchateľ, zachytili ho bezpečnostné kamery


Foto: VIDEO: Auto v Miloslavove mal podpáliť neznámy páchateľ, zachytili ho bezpečnostné kamery
Galéria: 4 fotky
Foto: snímka z videa - TV JOJ

Nehoda zhoreného auta v Miloslavove v miestnej časti Alžbetin dvor, ktorá sa stala v piatok 1. marca v skorých ranných hodinách, sa po odhalení kamerových záznamov premenila za zámer podpaľača. Videozáznam, ktorý zverejnila TV JOJ, ukazuje, že zatiaľ neznáma osoba sa okolo auta obšmietala, krátko po jej náhlom odchode vypukol požiar.

Zábery z bezpečnostných kamier v okolí zaznamenali celý priebeh podpaľača. Ten prišiel pečo po ulici k autu. Vytiahol neznámy predmet, ktorým krúžil v oblasti čelného skla. Na tvári sa mu následne objavil záblesk svetla a z miesta činu rýchlo uteká.

“Podľa doposiaľ zistených informácii neznámy páchateľ spôsobil požiar motorového vozidla značky volkswagen, ktoré bolo zaparkované pred rodinným domom. Požiar sa rozšíril na časť dvojdomu a vedľa zaparkovaného auta značky škoda,” doplnila informácie hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Bratislave Jana Šimunková.


Oheň zničil na dome fasádu, okno, vchodové dvere a aj nabíjaciu stanicu na elektromobil. Polícia už začala trestné stíhanie pre zločin poškodzovania cudzej veci. Na aute museli zaistiť všetky potrebné stopy, ktoré by pomohli vypátrať páchateľa. Videozáznam si môžete pozrieť na tomto odkaze.






Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu