V Bratislave opäť zúri snehová kalamita, internet neostal chladný a na udalosti reagoval okamžite


Foto: V Bratislave opäť zúri snehová kalamita, internet neostal chladný a na udalosti reagoval okamžite Foto: EMEFKA, ibratislava, čo instagram a facebook dal

V Bratislave dnes napadol sneh. Tradične na prelome novembra a decembra bojujú Bratislavčania s dopravnými problémami, ktoré v tejto súvislosti vznikajú. Hoci je v meste už od včera, 29. novembra, vyhlásená zimná pohotovosť, sneh Bratislavčanov opäť potrápil.

Dnes napadlo v Bratislave až 20 cm snehu. Občania neváhali a tento jav dokumentovali takmer okamžite.


Cestári mali už od rána plné ruky práce s odhŕňaním zimnej nádielky a poriadne sa s tým popasovali. Autobusy tak premávali len s 30-minútovým meškaním. 



 Portál EMEFKA na instagrame a na facebooku celý deň mapoval všetky aktuality týkajúce sa snehovej kalamity. Podľa doterajších zistení sneh skomplikoval vzťahy viacerým párom, ktoré táto kalamita zastihla. V Bratislave tak aktuálne stúpol počet rozchodov.

Viacerí odborníci sa tak zhodli, že dopravu treba jednoznačne posilniť. Experti na snežné kalamity ponúkajú rôzne zaujímavé návrhy, ako napríklad tento na instagramovej stránke ibratislava. 



Študenti na Mlynoch to aj napriek zhoršenej situácii berú stále s humorom a rozhodli sa sneh využiť na ako materiál na umeleckú tvorbu. Aj takúto tvorbu si môžete pozrieť v galérii balkónov a parkovísk na Bratislavských Mlynoch.


Dúfame, že ste sa pri čítaní tohto spravodajského článku odreagovali a že budete jazdiť opatrne na cestách Bratislavského kraja i mimo nich.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: EMEFKA, ibratislava, čo instagram a facebook dal