Polícia hľadá svedkov nehody, pri ktorej zahynul Enrico Miško z ČSMT


Foto: Polícia hľadá svedkov nehody, pri ktorej zahynul Enrico Miško z ČSMT Foto: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj

Dopravní policajti hľadajú svedkov, ktorí by svojimi informáciami mohli pomôcť k objasneniu dopravnej nehody, ku ktorej došlo vo štvrtok 22. februára o 22:25 hod. v Bratislave na ulici Cesta na Senec v smere von z centra mesta. Na uvedenom mieste z doposiaľ nezistených príčin vodič, ktorým bol Enrico Miško vystupujúci v šou Československo má talent, narazil v do stĺpu verejného osvetlenia.

Pri nehode utrpel zranenia, ktoré ho stáli život. Polícia touto cestou žiada svedkov, ktorí videli priebeh tejto dopravnej nehody alebo ho majú zaznamenaný na kamerovom zázname z auta, aby ho odovzdali policajným príslušníkom.

„Osobne sa môžu prihlásiť na odbore dopravných nehôd Krajského dopravného inšpektorátu Bratislava na Račianskej ulici číslo 147, prípadne na ktoromkoľvek oddelení polície. Urobiť tak môžu aj na čísle 09610 39565 alebo na bezplatnom telefónnom čísle 158, prípadne formou správy na našom facebookovom profile,“ napísalo Krajské riaditeľstvo PZ v Bratislave na sociálnej sieti.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu