Rekonštrukcia bufetu v bratislavskej Železnej studničke spustila vlnu kritiky


Foto: Rekonštrukcia bufetu v bratislavskej Železnej studničke spustila vlnu kritiky Foto: Facebook/Milan Halčin

Bufet pri amfiteátri v bratislavskej Železnej studničke sa dočkal rekonštrukcie. Síce išlo o dlho očakávaný krok, mnohí návštevníci však pociťujú veľké sklamanie. Na nie úplne pochopenú rekonštrukciu poukázal jeden z členov facebookovej skupiny Bratislava na fotkách.

Podľa jeho slov tak nepodarenú rekonštrukciu ešte nevidel. S jeho názorom súhlasili viacerí používatelia sociálneho média. Väčšina z nich tvrdí, že ide o nepodarený pokus o vtip. 

„Mám pocit, že sa naše mesto začína meniť na nevkusné, plné prvkov, ktoré sú nám vzdialené, nasilu podobajúce sa západnému svetu. Naši starí rodičia by plakali,“ uvádza sa v jednom z komentárov.

Ďalší komentár poukazuje na nedostatočné tienenie v podobe stromov, ktoré je počas letných mesiacov nevyhnutné. Jeden z diskutujúcich na to reagoval, že na zverejnených fotkách chýba natiahnuté zastrešenie, ktoré je dostupné v lete. Zároveň ani samotný bufet nemá núdzu o návštevníkov, nakoľko počas svojej návštevy musel sedieť na schodoch.


„Tie stĺpy sú pripravené na prekrytie. Hádam to bude lepšie, ale máte pravdu, už to nemá svoju atmosféru. Koncerty, kapustnice, milá obsluha, musíme si zvyknúť na nové,“ dodáva jedna z používateliek.

Bufet má však aj niekoľko skalných fanúšikov, ktorí v rekonštrukcii nevidia problém. Odporúčajú, aby sa tam diskutujúci prišli pozrieť osobne, keď bude pekné počasie. Zároveň ide o miesto, ktoré nie je určené na dlhé vysedávanie, nakoľko slúži ako rekreačná zóna pre turistov.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu