Bratislavská polícia zadržala v Ružinove vodiča, ktorý nafúkal 2,5 promile


Foto: Bratislavská polícia zadržala v Ružinove vodiča, ktorý nafúkal 2,5 promile Foto: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj

V utorok 20. februára v čase o 13:30 hod. bol hliadkou bratislavskej dopravnej polície kontrolovaný 26-ročný Volodymyr D., ktorý je občan Ukrajiny, na Ružinovskej ulici. Vodič bol podrobený dychovej skúške, a tá ukázala pozitívny výsledok s 2,52 promile.

Volodymyr bol na mieste zadržaný a eskortovaný na príslušné policajné oddelenie k vykonaniu ďalších potrebných úkonov. Poverený policajt Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave vzniesol obvinenie voči 26-ročnému vodičovi za úmyselný prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. V prípade preukázania viny mu pred súdom hrozí trest odňatia slobody až na jeden rok.

„Opäť apelujeme na vodičov, aby boli na cestách voči sebe ako aj k ďalším účastníkom cestnej premávky zodpovední a alkohol alebo iné návykové látky pred alebo počas jazdy za žiadnych okolností  nepožili,“ zdôraznilo Krajské riaditeľstvo PZ v Bratislave na sociálnej sieti.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu