Zametanie Dúbravky s Andrejom Dankom. Poznáme dátum, záujem prejavili aj stovky Slovákov


Andrej Danko si vybral dátum, kedy pôjde zametať Dúbravku. Ukáže sa tam?

Foto: Zametanie Dúbravky s Andrejom Dankom. Poznáme dátum, záujem prejavili aj stovky Slovákov Foto: Facebook/Andrej Danko - predseda SNS

Keď Andrej Danko po záhadnej nehode so semaforom vyhlásil, že pôjde zametať Dúbravku, ak to bude treba, vzala to väčšina Slovákov ako vtip. Vyzerá to však tak, že predseda SNS to myslí vážne. V nedeľu 28. januára zdieľal na svojom facebookovom profile pozvanie na „Jarné zametanie Dúbravky s Andrejom Dankom od ráno do večera“.

V príspevku napísal, že sľub dodrží a prijíma výzvu. Jarné „upratovanie“ by sa malo konať 6. apríla od 8:00 hod. do 22:00 hod., teda skutočne od ráno do neskorého večera. Jeho súčasťou by mala byť aj názorná ukážka a workshop, ako odstrániť olejové škvrny. 

Či už je to vtip alebo pravda, no plánovaného zametania sa chce zúčastniť 162 ľudí. O toto podujatie prejavilo záujem už 2-tisíc ľudí. Pod Dankovým príspevkom sa kopia pobavené komentáre ale aj tie obdivuhodné.

Či podpredseda vlády bude zametať Dúbravku, vás budeme informovať. Zatiaľ môžete v ankete hlasovať, či skutočne príde alebo nie. Nateraz všetci s napätím čakajú aj na zverejnenie videa, ktoré má v rukách polícia a ktoré by mohlo do celej situácie konečne vniesť viac svetla.


Mesto Bratislava udelilo Dankovi za zdemolovanie semafora v Dúbravke tiež pokutu v celkovej výške 2 962,74 eur. Podľa informácií portálu noviny.sk prezidentský kandidát ju mal už zaplatiť. Správu pre potvrdil aj hovorca magistrátu Peter Bubla. 



Prispejte nám na kávu

Nech sme bdelí a dokážeme prinášať nezávislé spravodajstvo aj o polnoci.

Prispieť na nezávislé správy z regiónov



Odporúčané zo Slovenska

Najnovšie správy Bratislavský kraj