Uvažujete o MBA? Viete, podľa čoho si vybrať správne?


Foto: Uvažujete o MBA? Viete, podľa čoho si vybrať správne? Foto: ESBM

Na Slovensku a v Čechách v poslednom období nastal boom s MBA, čo si všimlo mnoho podnikateľov a narýchlo založilo školy s cieľom zbohatnúť. Ak uvažujete o MBA štúdiu, chválime, avšak dajte si pozor komu zveríte do rúk seba  a svoje finančné prostriedky, pretože toto štúdium nie je lacná záležitosť.

Podľa čoho si však vybrať? Každá škola má web stránku, kde má v konečnom dôsledku rovnaké informácie, aké môžete nájsť všade, preto sa podľa web stránky nikdy nerozhodujte. Určite si vyberte inštitúciu, ktorá je na trhu už nejaký ten rok a jej bránami vyšlo už niekoľko desiatok spokojných a hlavne úspešných absolventov. Kvalitná MBA inštitúcia spolupracuje s rôznymi personálnymi spoločnosťami, alebo head-huntermi, a tým pomáha študentom po skončení štúdia s uplatnením. Pri výbere MBA školy si určite všímajte aj cenu, ale tu pozor! Nie je vždy pravidlom, že to čo je drahé je aj dobré a kvalitné. Taktiež si určite všímajte aj recenzie. Tie kvalitné školy sa ich neboja mať zverejnené aj s reálnymi názormi ich študentov či absolventov. 

V záplave rôznych informácií je naozaj ťažké sa v tom vyznať a vybrať si správne. Ak hľadáte školu, ktorá spĺňa všetky atribúty kvality a hľadáte si partnera, ktorý vás na ceste za vašou kariérou bude podporovať určite už nehľadajte. European School of Business & Management je to pravé pre vás. 

European School of Business & Management je škola medzinárodného pôsobenia, ktorá poskytuje profesijné vzdelanie v programoch MBA a LLM. Inštitút vychádza z dlhoročných skúseností prestížnych zahraničných univerzít a Oxfordského systému výučby, ktorý má korene v britskom vysokoškolskom systéme. Oxfordský model štúdia je oproti kontinentálnemu modelu zameraný prevažne na rozvoj logických schopností a zručností študenta a na ich využiteľnosť v reálnom živote a v praxi. Študenti si tak bližšie osvoja rôzne študijné, komunikačné a praktické zručnosti, ktoré môžu využiť pri budovaní svojej osobnej aj profesijnej dráhy.

Zaujímavým aspektom ponuky ESBM je predovšetkým obsahová skladba výučby, ktorá spája moderné vyučované témy s možnosťou zostaviť si študijný MBA program z predmetov podľa vlastného výberu. Vďaka tomu majú študenti možnosť zostaviť si výučbový program z ponúkaných predmetov tak, aby vyhovoval všetkým vaším požiadavkám a bol v súlade s vykonávanou profesiou, poprípade s osobnými záujmami študenta. Výučba na ESBM prebieha prevažne online formou, vďaka čomu môžu študovať aj tí najvyťaženejší manažéri a riaditelia firiem, ktorí nemajú čas pravidelne dochádzať na výučbu. Všetky dôležité informácie o MBA a ESBM nájdete na www.esbm.sk.

Podporte nezávislé spravodajstvo a získajte web bez reklám.

Podporiť

Dočítať článok zadarmo


Zdroj: PR ESBM