Kariérny rast a vyšší plat už za jeden rok, recept na úspech nájdete v Cambridge Business School


Foto: Kariérny rast a vyšší plat už za jeden rok, recept na úspech nájdete v Cambridge Business School Foto: CBS

Počuli ste už o štúdiu MBA? Navštívili ste už aj weby niektorých škôl? Odradilo vás, že by ste nestíhali, alebo museli uprednostniť štúdium nad vaše hobby, rodinu, či iné záležitosti?  S kvalitným partnerom na ceste za vzdelaním akým nepochybne je Cambridge Business School sa obmedzovať nemusíte.

Najčastejšou otázkou, ktorú sa všetci pýtajú je, či je štúdium náročné. Áno, a práve preto je titul známkou prestíže. Na druhú stranu, koncepcia štúdia vychádza z predpokladu, že študenti sú pracovne vyťažení ľudia. 

Štúdium v Cambridge Business School trvá jeden rok a je rozdelené do dvoch semestrov po piatich tematických moduloch. Študenti majú k dispozícii moderný e-learning, kde nájdu študijné materiály a podporu pre svoje štúdium. Študenti sa stretávajú na celodenných seminároch, ktoré sú zamerané na aplikáciu danej problematiky do praxe. Semináre prebiehajú vždy v sobotu na začiatku a v polovici semestra, preto nehrozí aby ste zanedbávali veci, na ktorých vám záleží.


Pravdou však je, že štúdium MBA predstavuje nemalú investíciu, čo sa na prvý pohľad môže zdať príliš. Vynaložené finančné prostriedky sa však mnohonásobne vrátia. Podľa uskutočneného prieskumu, vyplýva, že finančné investície do vzdelania sa 85% absolventom programu MBA vrátili už do dvoch rokov.


Finančná návratnosť nie je rozhodne jediným dôvodom, prečo študovať MBA.  To čo je pre mnohých lákadlom sú nepochybne kvalitní lektori, ktorými sú odborníci z praxe s niekoľkoročnými skúsenosťami. Semináre prebiehajú interaktívne, a preto nie je na mieste obava, že by sa preberala iba nudná teória. Štúdium MBA je celé zamerané na prax a rozvoj manažérskych zručností a na Soft Skills.

Venujete sa vo svojej terajšej práci marketingu a chceli by ste sa v tejto oblasti zlepšiť a získať širší záber? Potom práve pre vás bude MBA program Marketing a Public Relations ako vyšitý. Ste zdravotník telom aj dušou? Management v zdravotníctve je súčasťou ponuky programov v Cambridge Business School. Okrem toho Cambridge Business School ponúka aj programy ako Sales, Leadership, či Právo. Ponuka programov je pestrá a vyberie si zaručene každý. 

Ako bolo spomínané štúdium MBA trvá jeden rok. Po absolvovaní a získaní titulu MBA kariérne stúpnete, čo zahŕňa aj zvýšenie platu. 

Recept teda existuje. Prihláste sa na štúdium MBA už dnes. Všetky dôležité informácie nájdete na www.cambschool.sk


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR CBS