21-ročný Adam a 26-ročný Ladislav mali zbiť a okradnúť muža na Mlynských Luhoch, hrozí im väzenie


Foto: 21-ročný Adam a 26-ročný Ladislav mali zbiť a okradnúť muža na Mlynských Luhoch, hrozí im väzenie Foto: ilustračná - pixabay

Policajtom v Bratislave sa podarilo objasniť ďalší zločin lúpeže, ku ktorému došlo tento mesiac. Obvineniu zo spolupáchateľstva v prípade lúpeže čelia 21-ročný Adam a 26-ročný Ladislav.

Obvinení muži mali 19. júna v čase po 21:15 osloviť poškodeného muža, ktorý práve vychádzal zo zadného vchodu ubytovne na ulici Mlynské Luhy. Muži u poškodeného svojim oblečením s označením SBS vzbudili dojem, že sú zamestnancami bezpečnostnej služby. Zhovárali sa s ním o konflikte, ktorého sa krátko predtým poškodený zúčastnil. Keď chcel poškodený z miesta odísť, jeden z mužov ho napadol drevenou palicou.

Muž sa dal na útek, no na križovatke ulíc Mlynské Luhy a Štedrá ho dobehli a jeden z obvinených ho napadol teleskopickým obuškom. Mužovi spôsobili obvinení poranenia v oblasti hrudníka, hlavy a horných končatín. Okrem toho mu ukradli mobilný telefón v hodnote cca 60 eur a odišli.

Ovineným mužom teraz hrozí väzenie. V prípade dokázania viny môžu ísť do väzenia na 7 až 12 rokov.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ Bratislava