Polícia žiada o pomoc: Ukradol televízor a korčule, podľa záznamov kamier skryl veci pod tričko


Foto: Polícia žiada o pomoc: Ukradol televízor a korčule, podľa záznamov kamier skryl veci pod tričko
Galéria: 3 fotky
Foto: KR PZ Bratislava

Neznámy muž odcudzil z bufetu v jednej z ubytovní na Prievozskej ulici televízor a kolieskové korčule. Schoval si ich pod tričko a odišiel. Okrem toho vzal rôzne alkoholické a nealkoholické nápoje, čím spôsobil celkovú škodu cca 720 eur.

Ku krádeži došlo v čase od 8. do 11. júna. Doposiaľ neznámy páchateľ v tom čase poškodil plastové okno na bufete v ubytovni a vošiel ním dnu.

„Odtiaľ následne odcudzil televízor s uhlopriečkou 101 cm, jeden pár kolieskových korčulí a rôzne alkoholické a nealkoholické nápoje. Z miesta následne odišiel, pričom takýmto konaním bola spôsobená škoda v celkovej hodnote cca. 720 ,- €,“ informovalo Michal Szeiff, hovorca KR PZ Bratislava.


V súvislosti s vyšetrovaním trestného činu krádeže sa polícia obracia aj na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri identifikácií neznámeho muža, ktorého zachytili bezpečnostné kamery a ktorý by mohlo svojimi formáciami objasniť udalosť.

Akékoľvek informácie, ktoré by mohli polícii napomôcť pri vyšetrovaní môžete nahlásiť aj na bezplatnej linke 158, alebo osobne, na ktoromkoľvek policajnom oddelení.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ Bratislava